Direct Admin Reseller Domain Oluşturma.

07-13-18 Yorum yok Direct Admin Reseller Domain Oluşturma. 0

Cloud sunucu Direct Admin panel üzerinde Reseller oluşturma ve Kullanıcı oluşturma işlemleri için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

Adım 1 : Panele giriş IP adresiniz ile tarayıcı üzerinden web arayüzüne erişin. İşaretlenmiş alanlara kullanıcı adınızı ve parolanızı girerek ” Login ” butonuna tıklayın.

Adım 2 : Panel ekranına erişim sağladığınızda sağ üst kısımdaki “Access Level” kısmındaki  “Reseller Level” linkine tıklayın.

Adım 3 : Açılan sayfada reseller paketi oluşturmak için  “Add Package” linkini tıklayın.

Adım 4 : Oluşturulacak paketin kota ve limitlerini kendiniz belirleyerek gerekli alanları doldurunuz. “Package Name” kısmına paketin adını yazın. “Save” butonuna tıklayarak paketi oluşturun.

Adım 5 : Panelin üst yönetim kısmından “Home” butonuna tıklayıp ana sayfaya geri dönün.

Adım 6 : Anasayfadaki “Account Management” menüsündeki “Add New User” linkine tıklayın

Adım 6 : Kullanıcı adınızı şifrenizi belirleyin. Mail adresiniz ve Alan Adı bilgilerinizi doğru ve eksiksiz şekilde doldurup “Submit” butonuna tıklayın.

Adım 7 : Kullanıcı oluşturma işleminin başarılı olduğunu gösteren ekranı göreceksiniz. sonrasında tekrar “Home” butonuna tıklayıp ana sayfaya geri dönün.

 

 

Adım 8 :List Users” linkine tıkladığınızda açılan ekranda oluşturduğunuz kullanıcının isim , IP ve Domain bilgilerine ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Makaleyi faydalı buldunuz mu?
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir